PRAKTISCH / PRIJZEN / OPENINGSUREN

Wil je graag mee komen wandelen ?

Dat doen we op maandag- en donderdagavond om 19u15 vanaf onze thuisbasis in de August Wynlaan 22 te Niel. We stappen in principe telkens 5 kilometer.


Wil je liever mee komen lopen ?

Dat doen we op woensdagavond en zaterdagvoormiddag op afspraak vanaf het openluchtzwembad in het gemeentelijk park van Boom.


Wil je de uitdaging nog groter en je ook wagen aan koudwaterzwemmen ?

Ook dat kan op woensdagavond of zaterdagvoormiddag op afspraak en mits (democratisch) lidmaatschap bij de KZC Ysberen Boom in het openluchtzwembad in het gemeentelijk park van Boom.


Wil je een aantal gezondheidsparameters of -risico's laten bepalen ?

Je risico's bepalen naar diabetes type 2 of naar hart- en vaatziekten toe door je BMI, je buikomtrek, je vetpercentage, je bloeddruk en je leefgewoonten in kaart te brengen, kan bij het intakegesprek en kunnen we opvolgen in de evolutie die je maakt in de loop van het traject dat we afspreken.


Prijzen

Je eerste 2 beweegmomenten zijn gratis.

Daarna is het 50 euro voor 20 beweegmomenten.

Een zeer warm aanbevolen 10-wekentraject 'op weg naar beter' omvat een intakegesprek van 1 uur, 20 gezamenlijke beweegmomenten en 5 individuele coachinggesprekken van 30 minuten en kost 225 euro.

Door de lage prijs voor de beweegmomenten willen we de instap laagdrempelig maken en verder kwaliteit bieden aan een eerlijke en correcte prijs.


Openingsuren

Maandag/Dinsdag : 18u-21u

Woensdag : 14u-21u

Donderdag/Vrijdag : 18u-21u

Zaterdag : 10u-18u

Zondag : gesloten